Psychotherapiepraktijk Mak

Voor behandeling en persoonlijke groei

Welkom

Van harte welkom op de site van psychotherapiepraktijk Mak. Ik ben Martijn Mak. Psycholoog en psychotherapeut. Naast mijn werk als psychotherapeut in grote GGZ instellingen heb ik een aantal jaar een eigen psychotherapiepraktijk gehad. Vanwege mijn diverse werkzaamheden, oa als medisch adviseur GGZ, start ik momenteel geen psychotherapieën op. Wel geef geef ik onderwijs en supervisie aan collega’s. Ook kunt u als collega mij consulteren over behandeltrajecten of ervaren moeilijkheden in het zorglandschap.   


Werkstijl:

Mijn werkstijl typeert zich als betrokken, vriendelijk en soms ook confronterend. Ik kan goed luisteren. Naast aandacht voor gedrag en gedachten creëer ik in therapie veel aandacht voor het gevoelsleven. Bij dit alles is ook ruimte voor humor en een bepaalde mate van nuchterheid. 


Therapeutische Kernwaarden:

Ik heb oog voor de mens achter de klacht en stem therapie hierop af. Ik wil therapie bedrijven op een manier die past bij de situatie. Elk mens is immers anders. Ik vind het daarom belangrijk aandacht te hebben voor levensloop en context; voor het verhaal rondom de klacht. Ik wil graag samenwerken vanuit een persoonlijke ontmoeting. Ik ben optimistisch en ga er vanuit dat iedereen mogelijkheden heeft. 


Praktijk:

Momenteel houd ik geen praktijk op een fysieke locatie. Afspraken gaan via beeldbellen. Voor contact kunt u het contactformulier hieronder invullen.