Psychotherapiepraktijk Mak

Voor behandeling en persoonlijke groei

Contact

U kunt via info@praktijkmak.nl of het contactformulier op deze site contact met mij opnemen. Ik neem dan vervolgens telefonisch contact met u op. Mijn werkdagen voor de praktijk zijn maandag en woensdag. In de regel mail of bel ik ook op de vrijdag.  

Spoed

Als eenmanszaak kan ik niet 24 uur per dag bereikbaar zijn. Bij spoed kunt u mij op maandag of woensdag bellen. Op overige dagen dient u contact op te nemen met uw huisarts. In de avond of weekend kunt u bellen met de huisartspost. 


 

 


Meer lezen: mijn Privacystatement

Disclaimer: Aan de inhoud van de website kunnen geen rechten kunnen worden ontleend.  

Meer specifiek:

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Onjuistheden en onvolledigheden zijn echter niet altijd uit te sluiten en u dient dan ook niet zonder meer uit te gaan van de juistheid en volledigheid van de informatie op deze website. De sitehouder, noch de uitgever kan enige aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele schade ten gevolge van het gebruik van de informatie op deze site, of het zonder deskundig advies zelfstandig wijzigen of beëindigen van de bij u ingezette behandeling. De geboden informatie kan niet worden beschouwd als vervanging van een consult of een behandeling bij een rijksgediplomeerd behandelaar (BIG) maar is slechts een bron van algemene informatie. Raadpleeg bij lichamelijke klachten altijd eerst een (huis)arts. Bij psychische problemen kan uw huisarts u doorverwijzen naar een bevoegde therapeut. De informatie verstrekt op deze website mag niet gekopieerd of verspreid worden zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever en/of de sitehouder dhr. M. Mak