Psychotherapiepraktijk Mak

Voor behandeling en persoonlijke groei

Contact/FAQ

U kunt via info@praktijkmak of het contactformulier op deze site contact met mij opnemen. Ik neem dan vervolgens telefonisch contact met u op. Mijn werkdagen voor de praktijk zijn maandag en woensdag. Het kan zijn dat ik u op een andere dag zal terugmailen of bellen. 

Spoed

Als eenmanszaak kan ik niet 24 uur per dag bereikbaar zijn. Bij spoed kunt u mij op maandag of woensdag bellen. Op overige dagen dient u contact op te nemen met uw huisarts. In de avond of weekend kunt u bellen met de huisartspost. 

FAQ

Heeft u behandelplek? Zie onderaan tabblad werkwijze/ wachttijden. Deze wachttijden krijgen maandelijks een update.

Ik wil graag medicatie Een psychotherapeut is een specialisme binnen de psychologie. Ik ben dus geen arts en mag dan ook geen medicatie voorschrijven. In een enkel geval kan ik wel beroep doen op huisarts of een psychiater.

Doet u ook aan internettherapie? Ik sta open voor nieuwe methoden, internettherapie hoort daar ook bij. Zeker nu in tijden van de Corona crisis. We kunnen gebruik maken van een beveiligde beeldbelverbinding. We zullen tijdens kennismaking goed met elkaar kijken of deze vorm wenselijk en of mogelijk is. 

Waarom moet ik vragenlijsten invullen? Bepaalde metingen, bij de start en beëindiging van therapie zijn verplicht gesteld door zorgverzekeraars. De metingen kunnen ons helpen inzicht te krijgen in de ontwikkeling van uw klachten.

Doet u ook aan groepstherapie? Ik heb veel ervaring met groepstherapie. Indien er voldoende interesse is zal ik een groep starten. Voor meer informatie kunt u uiteraard contact met mij opnemen. 

Wat is het adres, postadres? Het adres is: Goeman Borgesiuslaan 77  3515 ET Utrecht. 

Het postadres is: Goeman Borgesiuslaan 77  Postbus 9769   3506 GT Utrecht 

 

 


Meer lezen: mijn Privacystatement

Disclaimer: Aan de inhoud van de website kunnen geen rechten kunnen worden ontleend.  

Meer specifiek:

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Onjuistheden en onvolledigheden zijn echter niet altijd uit te sluiten en u dient dan ook niet zonder meer uit te gaan van de juistheid en volledigheid van de informatie op deze website. De sitehouder, noch de uitgever kan enige aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele schade ten gevolge van het gebruik van de informatie op deze site, of het zonder deskundig advies zelfstandig wijzigen of beëindigen van de bij u ingezette behandeling. De geboden informatie kan niet worden beschouwd als vervanging van een consult of een behandeling bij een rijksgediplomeerd behandelaar (BIG) maar is slechts een bron van algemene informatie. Raadpleeg bij lichamelijke klachten altijd eerst een (huis)arts. Bij psychische problemen kan uw huisarts u doorverwijzen naar een bevoegde therapeut. De informatie verstrekt op deze website mag niet gekopieerd of verspreid worden zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever en/of de sitehouder dhr. M. Mak